Estonia Latvia Lithuania Finland Norway Sweden Bulgaria Czech Poland Denmark Serbia Croatia Romania Bosnia Herzegovina Slovenia Slovakia Germany
Det finnes to slags kvinner: de som liker store peniser, og de som ikke innrommer det!
 
      FORSIDE                 SPØRSMÅL OG SVAR         KONTAKT           LAST NED
Spørsmål og svar

Etter hvilket prinsipp fungerer metoden for penisforstørrelse?

Som resultat av undersøkelser ble det oppnådd resultater som dannet grunnlaget for mange effektive metoder, som på liten tid muliggjør merkbare resultater i økningen av størrelsen på penis. Metoden bygger på enkle men effektive øvelser som påvirker tøynings- og vokstprosessen i vevet. Det kan sammenlignes med kroppsbygging.

Krever metoden at du konsulterer lege?

Nei. Øvelsene er godkjent av leger og helt ufarlige. Virkningen er svært effektiv.

Hvor gammel kan en være når en tar i bruk metoden?

Dette unike øvelsessystemet har ingen aldersgrense og passer for alle aldre.

Hvor lang tid tar det før de første resultatene er oppnådd?

Hvor fort resultatene kommer er avhengig av din fysiologisk struktur og mange andre faktorer: psykologiske, anatomiske og fysiske. Menn som har prøvd det ut selv påstår at de første resultatene kan merkes alt etter to uker.

Vokser den mer jo lengre du trener?

Ja, jo lengre du trener, desto bedre er resultatene.

Jeg har lest at den gjennomsnittlige lengden på en penis er 15 cm. Hvordan er det med andre nasjoner?

En av de mest utfyllende undersøkelsen av størrelsen på peniser i dag er Kinseys rapporter, der det påstås at den gjennomsnittlige lengden på penis hos hvite er 15,7 cm og omkretsen 9,4 cm og hos svarte henholdsvis 15,9 og 9,6 cm. Forskjellen er bare 0,2 cm, som ikke er statistisk signifikant. Generelt er forskjellen på penisstørrelse rundt om i verden svært liten.

Påvirker masturbasjon hvor mye penis vokser?

Det er en utbredt oppfatning at jo mer du masturberer, desto mindre vokser den. Dette hersker det likevel uenighet om - noen bekrefter det og andre, omtrent like mange, påstår det motsatte.

Økes veksten ved å begynne med oppvarming?

Noen direkte sammenheng er ikke konstatert.

Hva slags garanti får jeg?

Din tilfredshet er garantert. Du er ikke den første som bruker denne metoden. De som har prøvd det på seg selv før er fornøyd og fortsetter å bestille. Ofte er det nettopp våre kunder som anbefaler oss for venner.


Tilbakemelding / Kommentarer

Adrian, 26 år

De første resultatene var synlige alt etter et par uker. Jeg påstår ikke at kjønnet mitt straks vokste 10 cm, men jeg kjente hvordan min seksuelle kraft vokste og kjønnet mitt ble mandigere.Kjell, 34 år

De første endringene merket jeg allerede en uke etter at jeg begynte å bruke penisforstørringsprogrammet. Jeg merket at jeg hadde forlenget ereksjon.

Håvard, 25 år

Som resultat av to ukers trening kjenner jeg ikke igjen min egen penis når jeg ser meg i speilet. Kjæresten min sier at jeg har blitt mer utholdende i senga.

Tobias, 23 år

Etter å ha anvendt metoden har penisen min blitt hardere og sterkere enn jeg kunne forestille meg.

Ole, 24 år

Ved å trene etter deres system har min penis blitt nesten 2 cm lenger og omkretsen nesten en halv cm. Metoden deres er rett og slett super!

Edvard, 23 år

Som de fleste, tvilte jeg også på hvor effektiv metoden kunne være. Jeg bestemte meg for å ta en vitenskapelig tilnærming til problemet for å kunne avlive myten om det mislyktes. For jeg påbegynte treningen målte jeg omhyggelig min penis, og det var ikke grenser for min forundring da jeg 1,5 måneder senere målte på nytt. Den hadde vokst over 3,5 cm i lengden og omkretsen hadde økt med over en centimeter. Det virker virkelig, selv om mine resultater var langt fra de beste.

Borg, 30 år

Etter 2,5 måneder systematisk trening vokste lengden på min penis fra 15,5 centimeter til 20,5. Omkretsen vokste omkring 2 cm. Jeg hadde ikke kunnet vente så storartede resultater. For å være ærlig, ventet jeg at det skulle mislykkes helt.

Ivar, 22 år

... to måneder senere står du og ser ned på din “mega-kukk” og tenker: "Men faen ... dette er jo rått!". Jeg fikk en ny selvsikkerhet og ble råere i sexlivet.

Olaf, 29 år

Det var veldig overraskende hvor enkel og effektiv metoden er. På omkring en måned oppnådde jeg et storartet resultat. Penisen min ble nesten 6 cm lengre! Jeg og min partner er svært fornøyd med resultatene!

Jens, 31 år

Resultatet jeg oppnådde gjør det klart at en stor penis er det viktigste i sex. Det er rått! Tusen takk!

Pål, 28 år

Jeg begynte å tro på mine ferdigheter å senga. Jeg vet ikke om det var øvelsene eller bare psykologien i det som hjalp, men ereksjonen er forbløffende og jeg kan nå gjøre kona lykkelig i timesvis. Er det ikke supert?!

 

Estonia Latvia Lithuania Finland Norway Sweden Bulgaria Czech Poland Denmark Serbia Croatia Romania Bosnia Herzegovina Slovenia Slovakia Germany

enormpenis.com

Webmasters | Live sex
Record-Keeping Requirement Compliance Statement
All Right Reserved